lørdag 25. juni 2011

Runnin' Down a Dream

Tenkte egentlig å lage et innlegg med masse bilder jeg har tatt i det siste. Fine Tine Katrines innlegg om kamerainnstillinger ga meg tonn av inspirasjon, men selvfølgelig bestemte kameraet seg for å ta kvelden akkurat i dag. Så da blir det fine flickrbilder i stedet, også satser vi på at jeg er up and running med egne bilder neste gang!

12.25 i morgen drar jeg, Åsil, og 99% av vennene mine med Hovebussen til Arendal og Tromøya. Jeg er mer eller mindre klar for seks dager (søndag til lørdag) med musikk, latter, sang, bading, dansing og forhåpentligvis masse sol!

Ikke bare blir dette min første festival, det blir faktisk min første ordentlige konsertopplevelse. Jeg gleder meg som en liten unge. Det er helt merkelig. Musikken er ikke så alt for bra, men det gjør ikke noe. Det er egentlig livet jeg gleder meg aller mest til. Jeg er litt spent, litt nervøs. Mat og søvn kommer til å bli vanskelig, for å ikke snakke om total mangel på personlig hygiene. Kjenner allerede jeg gleder meg til å dusje når jeg kommer hjem. Det er vel en del av opplevelsen.

Men det blir gøy. Det blir det. Kanskje jeg ser noen bloggere jeg følger? Da skal jeg løpe bort å rope; "HEI! Jeg leser bloggen din, den er kjempebra!" - Vi har alle godt av litt kleinhet.

Nå nærmer jeg meg ferdig pakket, og bortsett fra biten hvor jeg ikke kan skjønne hvordan jeg skal få plass til alt sammen i min fine, lille sekk, så begynner jeg å nærme meg klar. Det ser ut som jeg har pakket for en måneds ferie, ennå jeg bare skal være borte i seks dager. Og alt skal jo være med hjem igjen også.

Denne sommerferien tror jeg blir fin. Blir ikke lei meg om den blir litt som bildene ovenfor. Jeg krysser fingrene for fint vær. Kryss dem gjerne dere også, og ønsk meg lykke til. Bilder og minner (for livet?) kommer vel senere.

Enn så lenge;

God sommerferie!

- Kristin

24 kommentarer:

 1. Å, jeg håper du koser deg VELDIG! Så spennende at det er din første ordentlige konsertopplevelse, det må jo være fantastisk, og så herlig at du skal dele det med så mange av vennene dine:)

  SvarSlett
 2. Gøy! Kos deg alt du kan <3 Det høres jo helt optimalt ut å dele slike opplevelser med så mange du er glad i. Ha det fantastisk! :)

  SvarSlett
 3. Det blir sikkert et skikkelig eventyr! Jeg har bare vært på dagsfestivaler (om man ser bort ifra nerdefestvalen TG, hoho, som varer i fem dager), så jeg kan bare forestille meg hvor mye moro du har i vente! God tur, kos deg masse!

  SvarSlett
 4. åh så heldig du er. jeg håper det blir fintfintfint <3

  SvarSlett
 5. Ha det gøy på Hove! Jeg skulle ønske jeg kunne dra dit jeg også, men jeg skal til Indonesia på mandag!

  :)

  SvarSlett
 6. Heldig du er som skal på Hove! :D Må kose deg masse:)

  SvarSlett
 7. åh heldige du som ska på Hove, der har eg aldri vært (har bare vore et Roskildebarn eg) :) Du komme sikkert te å ha det superdupert!

  / hehe, eg og e ein ringenes herre nørd, så du e kje aleina ;) tusen tusen takk!

  SvarSlett
 8. Åååh, heldig!! Kos dere masse, og nyt den frihetsfølelsen! <3 God sommer, fine deg <3

  SvarSlett
 9. Gleder meg til å se dine egne bilder :)
  Kos deg på Hove - det blir sikkert en herlig opplevelse! Skulle gjerne dratt selv..
  God sommer :)
  Mia<3

  SvarSlett
 10. Håper du har noen fantastiske dager med masse frihetfølelse og livsglede. Gleder meg like mye til hvert eneste innlegg. Du skriver fantastisk vakkert :)<3

  SvarSlett
 11. Åh, eg og ve på festival. Kanskje neste sommar. Men du må love å kose deg massemasse!

  SvarSlett
 12. sv: sjalu! og det går veldig fint, men rart og ensomt er det. spesielt når alle vennene seg bestemmer seg for at de ikke vil være i oslo i sommer...!!

  SvarSlett
 13. tusen tusen takk Kristin, det va ein finfin bursdag, og feiringen blir nok lika fin tror eg ;)

  det hørtes utrolig vakkert ut å sitta på berget, heldige du ;) naturen e så fin å bare stirra på, og den følelsen ein får av å gjør det e ein av de finaste følelsane som fins ;)

  masse klemmer tebake ;)

  SvarSlett
 14. tusen tusen takk søtis, og eg e heilt enig, den følelsen e bar ultrafin ;)

  SvarSlett
 15. Håper du får det / har hatt det kjempe kjempe fint på Hove! God Sommerferie til deg og:D Men vi møtes vel en gang i løpet av disse 2 månedene :))

  SvarSlett
 16. ja, lykke e ein finfin ting ;)

  SvarSlett
 17. / tusen trillioner takk du, eg koste meg helmax! og beklage for seinseint svar, men sånt blir det når ein glømme ut at ein har data med seg på ferie ;D

  SvarSlett
 18. hehe, tusen takk søte du ;)

  SvarSlett
 19. / tusen tusen takk Kristin, eg og mine har det bra, mye bedre enn dei som e hardt ramma av detta. men eg tror me alle sitte igjen med ein sorg over det som har skjedd vårt lille land. håpe du og dine har det bra, og ta vare på deg sjøl, masse klemmer sendes over internettet te deg og dine ♥

  SvarSlett
 20. Så fine bilder! Elsker stemningen :) Du får ha en flott, flott sommerferie :)

  SvarSlett
 21. Dette er den søteste bloggen på lenge!

  SvarSlett
 22. åå det er lenge siden noe nytt har kommet her. håper sommerferien avr super. <3 jeg var også på hove, det var fantastisk

  SvarSlett
 23. Elsket bildene! Kos deg på Hove :)

  SvarSlett