søndag 10. april 2011

En liten takk, og litt informasjon.

Nå har tiden kommet for å skrive avslutningsinnlegget her på bloggen. Men fortvil ikke, alle dere fine mennesker som har fulgt oss, kommentert så mye og bidratt til at denne bloggen har vært kjempemorsom å skrive. Det er ikke hele bloggen som avsluttes, kun 30-dagers utfordringen som vi har holdt på med til nå! Jeg og Kristin har skrevet (omtrent) annenhver dag om tretti forskjellige temaer, men nå er vi ferdige. Det innebærer også litt omstruktureringer her inne. Vi kommer fortsatt til å være to stykker, men siden denne bloggen kanskje har vært litt mer Kristin sin blogg enn min, vil den nok også bære preg av det i fremtiden. Kristin kommer til å blogge ganske så ofte, siden hun er så ivrig og flink, også skal jeg prøve å komme med et par innlegg i ny og ne. Vi kommer ikke til å blogge om bestemte temaer, men i stedet blir det mer normal blogging, uten tøyler og restriksjoner.Egentlig vil jeg bare si takk. Denne bloggen har vært morsom å skrive, både for meg og Kristin. Jeg vil takke dere som har lest og kommentert, hvem kunne trodd at vi kunne få så mange fine kommentarer på det vi skriver! Dere tar dere bryet med å lese, og per i dag er vi faktisk oppe i hele 45 følgere! Hurra, det hadde jeg aldri forventet.I tillegg til dette må jeg selvfølgelig takke Kristin. Min kjære, kjære bloggpartner og besteveninne. Hun skriver jo som dere vet helt fantastisk bra. Jeg elsker å lese innleggene hennes, de har både fått meg til å le og gråte. Innlegget hun skrev på fredag må selvfølgelig nevnes for seg. Kristin, du er så tøff og jeg er så stolt av deg. Vet jeg har sagt det før, men jeg mener det virkelig.Det har vært en fornøyelse å være med på denne bloggen, jeg gleder meg til fortsettelsen! Tusen takk alle sammen, og for å være litt ekstra klisjefull: Vi blogges!

- Åsil


Bilder hentet herfra.8 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se mer blogging fra dere :D Og Igor + André har de utroligste tegninger, wow!

  SvarSlett
 2. Veldig kjekt at dokke skal fortsette å blogge!

  SvarSlett
 3. Eg har omtrent nettopp begynt å lese bloggen, så blei glad då eg såg at den ikkje blir lagt på hylla i den forstand eg fyrst blei redd for. Gler meg til å fylgje deke vidare, og må berre sei at desse bileta var fantastiske, hehe. Håpar du også bloggar vidare, for eg likar veldig godt innlegga dine også! Berre så du veit det :)

  SvarSlett
 4. Og ein stor takk til dykk som har skrive for oss, det har vore utrulig gøy å lese! Glad det ikkje er over sjøkv om trettidagarsprosjektet har nådd sin slutt :)

  SvarSlett
 5. :D Glad for at dere ikke slutter å blogge!

  SvarSlett
 6. ååh, nåt rodde jeg en stund bloggen var finito, det ville vært leit! liker dere

  /jeg har fremdeles hele sesong tre og fire igjen, heldigvis, jeg har bestemt meg for å kjøpe dem på dvd før jeg ser, og da må jeg først ha råd til sesongene. haha. takk for fin kommentar. <3

  SvarSlett
 7. åh, bra dere fortsetter!:D

  SvarSlett
 8. og takk tebake, te både deg og Kristin, som har skreve så ubeskrivelig fint om så fine emner, eg komme te å savna det litt nå som d ikje komme mær, men hurra for vanlig blogging og at dåkkår fortsette sammen ;)

  SvarSlett