mandag 4. april 2011

Fine ting på mindre fine sykedager!

Long time no see! Mens Åsil har vært opptatt med bursdagsfeiringer og det fantastiske fine - kalt mattematikk, har jeg selv vært utslått på sofaen med det ennå mer fantastiske fine - kalt forkjølelse. Motivasjonen til å skrive har vært lik null.

Hater, hater, hater å være syk. Jeg er herved transformert til en 90 år gammel dame. Øynene mine svir. Jeg kan ikke puste gjennom nesa. Ikke kan jeg bruke nesespray heller. Jeg har for lengst overgått ti dagers grensa. Ørene mine er tette. Trolig må jeg snart vurdere å skaffe meg høreapparat. Stemmen min? Hvilken stemme, sa du? 

I dag (et par dager på etterskudd), skal jeg egentlig skrive om et sted som er fint å være. Vel, det er jo enkelt. Akkurat i dag kunne jeg tenkt meg å være; Anywhere but here. Jeg hadde gitt mye (Les; Alt!) for å ikke sitte i stua, småsyk med fjorten pledd. Tenk å være på en strand i syden nå? På safari i Sør-Afrika?

Helt ærlig, så kunne jeg like så godt vært akkurat her. I lille, kalde Norge. BARE jeg ikke var forkjølet. Jeg er president i å synes synd på meg selv. Men så blir jeg irritert, fordi det er folk som har det mye verre enn meg.

Så, i stedet for å fokusere på alle stedene jeg kunne ha vært og alle tingene jeg kunne ha gjort, så skal jeg heller fokusere på hva jeg kan gjøre for å bli i bedre humør her og nå!

Fem ting jeg gjør, for å bli i bedre humør!

(Rim, faktisk... i dag er man i storslag)

1)
Jeg sender melding til venninnene mine, eller sutrer til dem på facebook, og får fine og søte kommentarer tilbake. Her snakker vi maksimal utnyttelse av det du har. Jeg snakket blant annet til fine, fine Åsil i sted. Kommenterte selvfølgelig hvordan jeg i min nåværende tilstand er lettere døv, blind og stum. Åsil skrev tilbake at jeg er en søt, gammel dame. Takk for det.

2)
Jeg søker på katter på weheartit og flickr. Hvis ikke disse bedårende, nydelig, supersøte sakene her gjør deg i bedre humør, så er du enten Adolf Hitler eller allerede død. 3)
Når jeg er hjemme får jeg alltid dødsdårlig samvittighet fordi jeg ikke er på skolen. Fordi jeg ikke får med meg ting og fordi jeg får fravær. Men så minner jeg meg selv på at jeg egentlig er et fantastisk godt menneske. Jeg kunne tross alt dratt på skolen og smittet alle andre? Så hadde alle sammen sittet hjemme med dårlig samvittighet i stedet. Du er flink du, Kristin. Kjempeflink.

4)
Jeg går i tur og orden inn på damnyouautocorrcect, fml og antijoke, og humøret stiger som en romrakett. 

Eller sånne "fine" som den her:

Today, I heard my sister masturbating in her room. I took the dog around the block to get out of the house, and I came back to see her leaving her room... my electric toothbrush in her hand. FML

Skitten humor...

5)
Jeg hører på finfinfin musikk som Damien Rice og Tori Amos, eventuelt leser de bøkene jeg aldri får lest ellers, mens jeg drikker varm saft og spiser melkehjerter og anisboller. Jeg er tross alt syk!


Hvis ingenting av dette hjelper, så går jeg bare opp og legger meg nedpå litt. En time senere er jeg ikke bare litt mer uthvilt, jeg har i tillegg fratatt både meg selv og familien min en time ekstrem sutring. Ennå bedre? Jeg er én time nærmere frisk.

Håper alle dere der ute er friske og raske og koser dere i sola. Send meg en liten tanke og spis en is.

-Kristin
Alle bilder er linket!

18 kommentarer:

 1. heiiii:)
  sv; teksten er fra sangen sleepless av until june. kjempefin!

  SvarSlett
 2. Uffda! Jeg er også syk med hard forkjølelse, stemmen har jeg enda, men bihulene tetner mer til for hvert sekund som går og gjør at en grusom hodepine besøker meg jevnlig, nesen renner konstant og smakssansen eksisterer ikke. Au. Er også verdensmester til å synes synd på meg selv, for jeg haterhaterhater virkelig å være syk. Men sender litt klagemeldinger og gjør mange av de samme tingene som deg (nå skal jeg inn på fml!), så holder jeg meg noenlunde i live!

  Jeg likte det du skrev om at du var flink som ikke gikk på skolen for å smitte folk. Nå fikk jeg plutselig ikke så dårlig samvittighet mer :) Masse god bedring, elsker bloggen deres!

  SvarSlett
 3. Åh, du er morsom :D Sånn selv om du er syk, hoho. God bedring til deg, jeg håper du fort er frisk som en fisk!

  SvarSlett
 4. hahahahaha, eg digge damnyouautocorrect, sko ønska det va lika mången eksempler på norsk men det e nok bare de engelske som e fønni ;)

  / hehe takktakk, tolkien e the man ;)

  SvarSlett
 5. Åkei, jeg sitter med tårer i hele ansiktet etter å ha fått latteranfall av den damnyouautocorrect'en. Elsker den siden. Kan varmt anbefale thisisphotobomb.com også, forresten, som går ut på småting i fotografier som man ikke er klar over idet bildet blir tatt. Mye moro.
  God bedring!

  SvarSlett
 6. haha aw så søtt innlegg! jeg håper du blir frisk snart. hvis ikke den finfine lista hjelper, kan du se mad men og spise enda mer sjokolade og bake muffins hvis du orker.

  damien rice <3<3

  SvarSlett
 7. Takk Kristin! :)
  Funkar fint å ha alt strødd litt jamt utover der ein bur også, men me har så lita leiligheit at alt bør ha sin faste plass.. sånn at me ikkje vassar i alt krimskramset eg samlar på, hehe :)

  Uff, så kjipt å vere sjuk, men bra du klarer å finne fine ting som held deg i slag! God betring <3

  SvarSlett
 8. / tusen tusen takk, og eg ønske at luktesansen din ska komme fortare enn fortast og at forkjølelsen tar seg ein flytur te forkjølelsens hvileland ;)

  SvarSlett
 9. kjedelig å være syk! Te med honning og ingefær pleier å hjelpe meg hvertfall :) utrolig nydelige bilder forresten, sitter her å smiler!

  SvarSlett
 10. God bedring! <3 Du ser hvor jeg ender opp når jeg skal øve på matte...

  SvarSlett
 11. God bedring, søte<3 (Tenkte jeg bare skulle legge til at i dag var det 26 grader og strålende sol her.. (: )

  SvarSlett
 12. jeg begynte å blø neseblod da jeg brukte nesespray i forrige uke. bra liv, liksom. god bedring.

  //jeg fikk det bekreftet på mail for omtrent en uke siden, men det er deilig å ha det i brev som jeg også kan gi lånekassen. takk :)

  SvarSlett
 13. Åhhh, tusen tusen takk Kristin, det varma hjerta mitt så mye at eg smilte fra øyra te øyra, tuuuuuusen takk!

  SvarSlett
 14. for en fin liste. nå vet jeg hva jeg skal prøve neste gang jeg er sjuk eller bare trist. :)

  SvarSlett
 15. senvinteren er skapt for å få oss syke! Alle tror man kan kle av seg tykke klær, men neida! God bedring :D Spis godis og syns synd på deg selv :p

  SvarSlett
 16. snille søte Kristin, tusen tusen takk, det betyr så mye å hørra ;)

  SvarSlett
 17. Åh, eg blir så glad for sånne koselege kommentarar! Tusen takk! Eg har faktisk tenkt på å skrive bok.. men kanskje eg begynder med diktsamling, så får me sjå ;) Men har alltid hatt ein draum om å bli forfattar, og då er det skikkeleg kjekt å få positive tilbakemeldingar på det eg skriv :)

  elskar forresten det fyrste biletet her. Skulle ynskje eg kunne strikke, og at eg hadde katt.. sjølv om katten sikkert gjorde det endå vanskelegare å strikke, hihi ;)

  SvarSlett