fredag 15. april 2011

Happy Easter!

Påskeferie, endelig. På en måte er jeg så lykkelig at jeg vurderer å legge meg ned å dø av glede, på den annen side ikke. Det er selvfølgelig herlig med en uke fri, men jeg klarer ikke å riste av meg følelsen av å ikke være helt fornøyd.

Helt ærlig? En uke holder ikke. Jeg lengter bare etter sommerferien. Men det har vært en lang dag, en lang uke, og jeg håper det føles annerledes i morgen.

For første gang på mange uker kan jeg sove så lenge jeg bare vil! Tidlig i seng, sent opp. Det er planen i morgen. Tenker jeg står opp i tolv-tiden, selv om jeg trolig kunne sovet i hundre år... menmen. Om hundre år kan jeg sove i hundre år, og deretter hundre år til. Enn så lenge får jeg prøve å utnytte dagene som de er!

Jeg vil faktisk spørre dere fininger om en liten tjeneste. I forrige uke, da jeg var sørpe forkjøla og hjemme fra skolen, kom søteste mamma hjem med en liten gave til meg.

Denne nydelige notatblokken!
Den er så skjønn og fin og helt blank, og jeg elsker den virkelig. Problemet er:

Hva skal jeg bruke den til?

Den må brukes til noe litt fint. Noe spesielt. Kan ikke bare skrive ned hvilke lekser jeg skal gjøre, eller når jeg har prøver. Men jeg vet ikke hva. Har dere noen gode forslag?


Jeg ønsker alle sammen en super påske, ferie eller ei, også satser vi på nydelig vær, fine mennesker, masse god mat og masse hvile!

God påske!

- Kristin
I dag er alle bildene mine egne, overraskende nok...
 
Kristins små, fine ting
Dag tre:
- Hva ellers? 
Påskeferie!
Og det skal bli bra!

12 kommentarer:

 1. Så fin notatbok! Du kan lage lister over ting du vil eller skal gjøre! Ting du gleder deg til. Og så kan du tegne pingviner og ugler! Det er sånt jeg pleier å bruke notatbøker til ihvertfall, hihi.

  SvarSlett
 2. Du kan skrive ned lister over alt mulig fint, dikt eller fortellinger :) Eller la vennene dine skrive fine ting om deg eller lage søte tegninger :D God påske vennen, ses etter ferien<3

  SvarSlett
 3. Så fin den var! Bruk den til å skrive ned alle de fine tankene dine! Ta den med deg på bussen, på skolen, og hver gang du tenker en positiv tanke eller en vakker setning, skriver du den ned. Jeg har ikke den tradisjonen selv, men jeg leser flere bloggere som gjør det, og det virker så koselig! :)

  SvarSlett
 4. FIN! Mitt forslag: Skriv ned fem fine ting som har skjedd hver dag. Det har jeg planer om å gjøre i en av mine vakre bøker (som til nå har blitt liggende nettopp fordi jeg ikke har visst hva jeg skal bruke dem til). :)

  Og du? Nyt påskeferien! :D

  SvarSlett
 5. Skrivebøker er noko av det aller kjekkaste eg veit om! Det er berre noko med ei bok full av blanke ark som gjer meg så fasinert. Eg synest boka di ser ut som ei fin reisebok. Du kan skrive om reiser du har vore på, planlegge turar og skrive om reiser du drøymer om å gjere. Det kjekke er også at alt kan vere ei reise. Til dømes ein tur på butikken, bussturen til skulen eller eit cafébesøk.

  SvarSlett
 6. Jeg er enig med de over, bruk den som en fine-ting-liste, til gode ting å minne seg selv på. Så kan du bla i den når du selv vil og bli glad av både det utenpå og det inni!:)

  God påskeferie, nyt hvert sekund. For jeg er overbevist over at det har du fortjent, hihi <3

  SvarSlett
 7. du kan skrive fine lister om hva som helst i den

  SvarSlett
 8. Likte reise-ideen til Idun!
  Vi har ikke ferie før om en uke vi, gleder meg !

  SvarSlett
 9. Teikne, skrive lister med smileting, skrive stemningsbilete kanskje?

  Den boka va i alle fall utruleg nydeleg:)

  SvarSlett
 10. Kos deg masse :D God påske ;)

  SvarSlett
 11. åh herreminhatt for ein fin notatbok, sånn vil eg og ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  du kan foreksempel fylla den med små historiar om kjærlighet, dikt om alt mulig fra fuglar te havets mysterier, finfine tegningar, lister om altmuligrart som favoritt musikken din, verdens finaste filmar eller kanskje detta: http://vulpixvolcano.blogspot.com/2011/04/long-time-no-see-mens-asil-har-vrt.html ;)

  / tusen tusen takk kjære søte du, håpe påskeferien din blir fantastisk morro og vakker, for det fortjene ei så søt og snill jenta som du ;)

  SvarSlett