tirsdag 15. februar 2011

Before the wind takes me

Før jeg dør...

Forhåpentligvis lenge til, men skader ikke å ha planene klare?

Vi starter uorginalt;


Stupe fra en klippe 

- En høy klippe, langt over havet. Jeg vil være pissnervøs før jeg hopper, og vil holde på å krepere av redsel hele veien ned. Jeg vil tenke "This is it", før jeg går under, og deretter komme opp av vannet å late som det ikke var skummelt i det hele tatt. Så skal jeg si "Pøh, det var da ingenting, noen som blir med på nytt?"

Drikke meg sørpe full

- Høres sikkert ut som et sært ønske, men det vil jeg altså. Jeg vil våkne opp i badekaret å lure på hva faen som skjedde dagen før. Det må oppleves, og har jeg opplevd det en gang har jeg trolig ikke større behov for å oppleve det igjen. Sier vi.


Se mine foreldre, min bror, mine venner og alle andre kjente og nære leve et lykkelig liv.

- Jeg vil de skal oppnå de tingene de ønsker seg. Jeg vil ringe foreldrene mine og fortelle dem at jeg har det bra, og jeg vil vite at de har det bra, også skal jeg besøke dem å gi dem masse klemmer og fortelle dem at jeg elsker dem for alt de har gitt meg. Jeg vil være tante og gudmor og vil skjemme bort min bror og mine venner sine barn så til de grader. Jeg vil være den som forteller dem hvilket nydelig sted verden kan være, hvor mye de må le, hvor mye de må gråte, og at de aldri må være redd for å være seg selv.

Leve helt fritt over en ubestemt periode

- En dag, etter skole/studier, før jeg finner meg jobb, vil jeg bestemme at her og nå, fra dette punktet, skal jeg leve fritt. Jeg skal ikke legge planer, ikke tenke på alt jeg kanskje burde ha gjort, men våkne opp hver morgen uten konkrete planer. Jeg har ingen steder jeg må gå, ingenting jeg virkelig behøver å gjøre. Etter og ha dratt meg lenge i senga, så lenge jeg bare vil, skal jeg gå ned, lage meg en god frokost, og spørre meg selv; Hva vil jeg gjøre i dag? Så skal jeg gjøre nettopp det. Besøke venner, dra på shopping, reise til Nord-Norge, spise sjokolade hele dagen, bade naken om kvelden, kline med en random fyr på kjøpesenteret, eller eventuelt bare legge meg å sove igjen. Kjenner jeg meg selv rett vil det være herlig, i et par uker, kanskje måneder, men etter hvert vil jeg ønske meg tilbake til «det virkelig liv», og jeg tror det da vil være helt greit, for da vet jeg at det finnes noe mer der ute.

Bo sammen med noen

- Kanskje et av de enkleste ønskene mine. Jeg vil bo sammen med en eller annen, om det er en kjæreste, en venn, eller en familie med barn har egentlig ingen betydning, men jeg vil bo sammen med en eller annen. Gjerne i et skikkelig hus. Det trenger ikke å være stort, men jeg skal bo i et hus, ikke bare en leilighet. Jeg vil krangle om oppvasken og dele husleien. Jeg vil bytte på å lage middag. Jeg vil våkne opp og dra på jobb/studier, så jeg kan komme hjem å syte over den lange dagen, og min samboer skal sitte der og høre på, fordi det er det samboere gjør. Vil du være min samboer?

Se betydningen i meg selv og mine

- Endelig innse hvor lite noen mennesker betyr, hvor lite deres mening betyr, og akseptere det faktum at det er jeg, min familie og venner som er livets univers, og de som er i mot dette universet får leve i sitt eget. Jeg håper at innen dagen jeg dør har jeg innsett at jeg i meg selv er mer enn nok, at jeg ikke trenger å mestre alt og at jeg ikke lenger måler meg opp mot alle andre.


''Så mange bekymringer man slipper når man bestemmer seg for ikke å være noe, men noen.''
- Coco Chanel

Ha syv katter

- Ja, jeg skal ha syv katter. Jeg skal eie dem fra de er katteunger til de dør av alderdom, og når de dør skal jeg begrave dem i hagen, selv om det er ulovlig, og de skal være syv av mine nærmeste venner, som alltid er der for meg, og som venter på meg når jeg kommer hjem. De skal være innekatter, og de skal være spinnville som små, med pupiller større en regnbuehinnen, og de skal løpe rundt og rasere hele huset, og jeg skal skrike av frustrasjon, men likevel elske dem så innimari dypt, og det skal gjøre vondt vondt vondt i hjertet når de dør, men det gjør ingenting, for da vet jeg at jeg har elsket dem og de har elsket meg.

Og, forresten – de skal hete Flareon, Jolteon, Vaporeon, Glaceon, Umbreon, Espeon og Leafeon. Navnene er dedikert til Eevee, mitt første og kjæreste kjæledyr som jeg aldri kommer til å glemme, og jeg skal ta med meg kattungene hjem til foreldrene mine, og Eevee skal være gudmoren deres.

Se de «1001 filmer du må se før du dør»

- Hørt om boka? Jeg skal se alle disse filmene, slik er det med den saken. Først må jeg bare skaffe meg boka (heh...), også må jeg krysse av alle jeg allerede har sett. Bør ikke bli noe problem! Blir bare en del filmkvelder, men det er jeg vant til.

Få en jobb der jeg hjelper andre

- Veldig klassisk, men veldig sant. Jeg vil jobbe med andre mennesker og hjelpe dem med deres problemer. Jeg drømte lenge om å bli hjernekirurg, men den siste tiden har jeg hatt et større og større ønske om en jobb der jeg ikke sliter meg ut, men en jobb jeg er glad i, som jeg kan legge fra meg når jeg kommer hjem. Jeg må tross alt ha normale arbeidstider, slik at jeg kan komme hjem til alle katteungene mine. Har faktisk et lite ønske om å bli klinisk ernæringsfysiolog, men hysj hysj, ikke si det til noen...

Være lykkelig

- Bli lykkelig, være lykkelig, dø lykkelig. Det holder egentlig for meg.


- Kristin

7 kommentarer:

 1. Bare jeg får ha en katt som heter Flareon så holder det for meg =P

  SvarSlett
 2. Neinei, gotta catch them all! :D

  SvarSlett
 3. Jeg ble skikkelig glad av å lese dette :D
  ...jeg vil gjerne være samboeren din! <3

  SvarSlett
 4. Me like, og du er alltid velkommen hos meg søta <3 Men det vet du jo :) hihi

  SvarSlett
 5. Ah, dere er fine :D Vil gjerne være samboeren til dere begge jeg, dere må bare tåle mine syv katteunger :3 <3

  SvarSlett
 6. Jeg vil også ha syv katter!!! I tillegg til noen hunder, et dvergesel, en stuegris, et pinnsvin og en baby-kamel som aldri blir stor. Eventuelt bare en katt.

  SvarSlett
 7. Hihi, herlig! Neinei, ikke bare en katt. Masse masse katter! Pluss en samboer som kan passe på dem når jeg blir småsprø... :)

  SvarSlett