fredag 11. februar 2011

Mørk og mystisk?

I dag skal jeg altså skrive ned fem ting som er superfint hos det motsatte kjønn.

Det motsatte kjønn er fint det. Jeg liker det motsatte kjønn, også kjent som gutter. Det finnes mange forskjellige gutter, og de er egentlig veldig fine på hver sin måte. De fleste. Ikke alle gutter er fine. 
Dere vet hvem dere er.

Men noen ting er finere enn andre ting. Noen gutter er bare litt søtere, litt penere og litt kjekkere enn de andre. Det indre teller. Jeg vet det er moralsk riktig. Det er tross alt sant, men det er ikke helt sant. Sannheten er at utseende har mye å si. MYE å si.

Men personlighet har også en vesentlig stor betydning. Av mange grunner, selvfølgelig, men blant annet fordi...

Personligheten påvirker utseende!

Du vet første gang du møter en gutt eller en jente? Og du synes egentlig utseende hans/hennes bare er helt greit, ikke noe mer eller mindre? Men så blir dere kjent og han eller hun er plutselig så utrolig flott og søt og sjarmerende og nydelig, og du klarer ikke lenger å skjønne hva du tenkte på tidligere?

Det fungerer også motsatt vei. Vi har alle hatt den superkjekke gutten i klassen, som viser seg å være en total drittsekk, også er han plutselig ikke så kjekk likevel.

Altså hint hint til alle gutter: Vær fine og dere blir fine. 

Slik er det med den saken.- Nærhet
Det er noe veldig veldig koselig med gutter som holder rundt deg, som klemmer, som koser, som du sitter i fanget på, som holder deg i hånda, som stryker deg over skulderen eller rusker deg i håret. Klemmer er alltid koselig, uavhengig om det er fra jentevenner, guttevenner eller venner som er litt mer enn bare venner. Man føler seg mindre alene, akseptert, elsket. Jeg skulle ønske hele verden kunne klemt litt mer. - Smil
Smiling er smittsomt, slik latter er smittsomt. Jeg blir alltid glad av å se andre smile. Smil til verden, så smiler verden til deg. Helt sant! Det er ikke noe som heter et stygt smil. Alle smil er fine. Særlig sjokoladesmil. - Komplimenter
Jeg vet det er en selvskreven regel at man skal gi komplimenter, men jeg tror ikke alle gutter er klar over hvor stor betydning de har. Det krever to sekunder av dagen din å gi et kompliment. «Du er fin i dag». Uten å vite det, så har du gitt en jente et kompliment verdt femten slike komplimenter fra andre jenter. Et kompliment fra en venninne er kjempekoselig, men et kompliment fra en gutt gir deg hjertebank og en ubeskrivelig varme som spres fra hjerteroten ut til tåspissene. 

- Selvsikker, ikke selvsentrert
Det er viktig å være selvsikker. Du må ha tro på deg selv, for hvis ikke du har tro på deg selv, hvordan kan en jente ha det? Vær klar over hva du er verdt, og ikke dra deg selv ned. Hold fast på dine positive sider, men vær observant på de negative. Jenter blir like imponert som alle andre over forskjellige ferdigheter, man må bare ikke glemme at alle ferdigheter ikke er like fine.- Ta initiativ!
Viktig, viktig, viktig. Jeg vet vi lever i et likestilt samfunn, og jeg vet det ikke lenger er 1800-tallet, men det å kunne ta initiativ er virkelig noe av det beste jeg vet med en gutt. Ikke vent til jenta kommer og snakker med deg først. Ikke tenk at du ikke er bra nok. Kanskje det ikke funker, trist, men verdt forsøket? Ja! Bedre gjort enn ugjort, bedre sent enn aldri. For alt du vet sitter jenta på motsatt side av klasserommet og tenker det samme som deg.


Got it memorized?


- Kristin

PS:
Jeg er ingen ekspert, så er dere advart dersom det skulle gå rett til helvete.

3 kommentarer:

  1. Haha, du er søt Kristin ! Liker bloggen deres (: Forresten, hvis du vil ha nærhet, kom til Franrike ! Jeg har gitt bissous(kyss på hvert kinn, du vet den superfranske hilsemåten) til gutter jeg ikke vet hva heter en gang..

    SvarSlett
  2. Martin: Vet, ikke sant? :P

    Nora: Gud, ja, jeg er misunnelig! Franskmenn er mye mer intime, eller hva man skal kalle det :D Kjempeglad du liker bloggen vår, og kjempeglad du kommenterer ^_^ <3

    SvarSlett