lørdag 12. februar 2011

Les hommes

Skriv om fem ting som er bra ved det motsatte kjønn. Hvordan skal jeg klare det? Jeg kunne sikkert ramset opp mange kvaliteter jeg setter pris på hos mennesker i besittelse av et Y-kromosm, men når alt kommer til alt så er ikke de kvalitetene så sykt viktige. Som Kristin sa, personlighet farger utseendet. Men man kan da alltids prøve å være litt overfladisk å skrive ned et par ting. Får bare håpe dette ikke ender opp med å høres ut som en kontaktannonse. Tro meg, det er det ikke. - Innteligens. Jeg vet det høres litt merkelig ut, men noe av det jeg liker aller best er folk som virkelig er engasjert i noe, og som har meninger om ting. Det kan være nesten hva som helst. Politikk, musikk, en eller annen hobby, osv. Så lenge de ikke er helt likegyldige til det som skjer rundt dem. Hvis jeg møter en gutt som faktisk har lest den boka, og sett den litt rare kultfilmen jeg liker så godt, så smelter jeg litt. (en smule nerdete, men ja.)


- Gutter som spiller et instrument! Det er fantastisk. Jeg er jo ganske opptatt av musikk selv, så hvis jeg møter en med samme interesse for musikk blir jeg lykkelig.


- Bustete hår. Heh, ja. Måtte jo ha med noe overfladisk også. Gutter med halvlangt, bustete hår er noe av det beste i verden. Takk til dere, alle gutter som ikke sverger til den forferdelige sleiken. Dere lyser opp dagen min.- Smiling. Må henge meg på Kristin på denne her. Smiling er utrolig sjarmerende. Alle blir jo glade av å se andre som smiler!- Gutter som får meg til å le. Morsomme gutter er noe av det beste som finnes.

- Åsil

3 kommentarer:

  1. Finfin annonse min kjære :) Herved lagt den ut på matchmaker.com ^_^ <3

    SvarSlett
  2. Hihi, den vil aldri i livet toppe din :)

    SvarSlett