søndag 27. februar 2011

Fem fine blogger fra Åsil

Kval & Actionfilm
Denne bloggen skrives av to jenter, Heidi og Caroline. De skriver om det å være to jenter i Oslo, om kvardagen, musikk, vin, gutar, kjærleik og vennskap. Bloggen deres er en sånn en som jeg bare forsvinner ned i, og kan sitte og lese i flere timer.

Igor + André
Jeg er veldig glad i kunst, og han her er kjempeflink. Han lager særegne tegninger og malerier, pluss at han ofte har poster med inspirerende fotografier. De dagene jeg selv får lyst til å gjøre noe kreativt som å male, ta bilder, tegne eller lignende, tar jeg meg en tur innom denne bloggen. Funker hver gang.

The Labyrinthine
Åshild skriver små tekster og blogger om hverdagen sin. Hun skriver utrolig bra, jeg blir alltid veldig inspirert av det hun skriver. I tillegg er hun jo veldig hyggelig, jeg fikk gleden av å møte henne på øyafestivalen i fjor! Også heter vi jo omtrent akkurat det samme, tjohei.

Strekhjerte
Fine, fine tekster som handler om ting som er vondt, og ting som er veldig fint. Strekhjerte skriver så bra. Hun skriver vel den eneste bloggen som noen gang har fått meg til å gråte. Hun har også gitt ut en bok, Roskilde, som jeg en gang snublet over da jeg var på biblioteket. Jeg skulle egentlig bare en liten snartur innom biblioteket den dagen, men ble visst sittende i nesten tre timer fordi jeg var nødt til å lese hele boka på en gang. Da var man bare nødt til å droppe alt som heter trening og lekser, for boka var så fin.

The Complete Truth
Jeg elsker foto. Jeg elsker inspirerende foto. Tror dette er min yndlingsfotoblogg for tiden.

- Åsil

P.S. Jeg har bestemt meg for å alltid bruke egne bilder i innleggene mine. Så i dag ble det et bilde jeg tok forrige gang jeg var flink og satt meg ned for å sy. Tror jeg skal gjøre det samme i dag. Sy litt, høre på Radiohead og glemme at det er skole i morgen.

6 kommentarer:

 1. Ai, tusen hjertelig takk for link, fine ord, og ikke minst fra fine kommentarer på bloggen min fra deg og Kristin! Har endelig lagt dere til på bloglovin nå, og gleder meg til dere får 30 følgere og kan bake enda en kake! Hehe :) Og du er veldig hyggelig også Åsil, du gjør ikke skam på navnetrekkene våre :-D

  SvarSlett
 2. Elsker Kval & Actionfilm!
  Og bloggen din også da :)

  SvarSlett
 3. åh tusen tusen takk, nå blei eg glad asså! eg komme nok ikje tebake te bloggen før eg e komt hjem fra Hamartur ;) atter ein gong takk, for ein fantastisk kommentar å få på ein sliten søndag, you made my day ;)

  SvarSlett
 4. Masse fine blogger her, søte Åsil :) <3 Det er så mange flotte der ute at jeg føler vi burde hatt med mange flere :D

  SvarSlett