lørdag 26. februar 2011

Fem finfine blogger

I dag skulle jeg egentlig ha skrevet et spektaktulert innlegg om min kjære venninne Åsil. Dessverre danser Yetti polonese til Metallica i hodet mitt, og jeg valgte å skrive om noe ikke fullt så komplisert. Åsil er nemlig en veldig kompleks person. Men søt. Veldig søt.


(Fikk plutselig veldig lyst på nugatti...)

Altså, fem blogger dere bør ta en tur innom.

Mariells blogg er en av de søteste og fineste jeg vet om. Hun er en av toppbloggerne, og mange har trolig hørt om henne før. Nå er hun i Paris og arbeider med det fantastiske Hjertemagasinet. Som hun sier selv skriver hun om «kjolar og kjærleik og alt som er fint». Selvfølgelig nynorsk.

Hanne oppdaterer alt for sjelden til å være så dyktig. Hun skriver humoristisk og grensesløst selvironisk om sitt eget liv, med illustrasjoner til. Jeg kan le meg i hjel av tegningene hennes. Les gjennom tidligere innlegg for en god latter!

Frida skriver sin inspirerende og utrolig tøffe historie om hvordan hun kommer seg gjennom en hverdag som anorektiker. Hun er blitt mye bedre siden jeg startet å lese bloggen, og hun skriver vakkert og følelsenært om det helvete hun går igjennom. Anbefales virkelig å lese, og er faktisk den bloggen jeg har følgt lengst.

Synne skriver om både stort og smått, flott og grått, og tar flotte bilder til. Enkelte av innleggene hennes er kjempeinspirerende slik som dette, mens andre bare er utrolig søte. Bloggen hennes passer for både tunge og lette dager. Lesles.

Julie skriver om hverdagen sin, og legger ut masse fine bilder. Er utrolig flink til å oppdatere ofte, noe som er en av grunnene til at jeg liker bloggen hennes så godt. Her finner du mye rart, noen kortere og noen lengre innlegg, men blir nesten uansett alltid glad av dem selv om.

Mange andre blogger jeg gjerne vil dele, men jeg får la Åsil komme med sine innspill først, så kanskje jeg kommer tilbake til dere. Les disse så lenge, de er virkelig virkelig virkelig verdt det!

(Sjokolade til frokost, sjokolade til kvelds)

-Kristin

Bilder fra we heart it, linket.


5 kommentarer:

 1. Åå, tusen takk! :>

  Liker de andre bloggene du nevnte jeg og, særlig Hjartesmil! Hender noen ganger at jeg drømmer meg bort når jeg ser på bildene hun legger ut, hihi ♥


  Ps: synes du skal gå for Nugattibrødskivene (;

  SvarSlett
 2. Jordbær og sjokolade... :)

  Hjartesmil er nydelig! Blir kjempeglad av å lese bloggen hennes ^^

  Nugattiskivene får vente, men snart, snart, snart :) <3

  SvarSlett
 3. Mange fine blogger her! :) Skal sjekke ut!

  sv: Tusen takk! Er ny følger av deres blogg også :D

  SvarSlett