tirsdag 1. mars 2011

2016

Hvor jeg ser meg selv om fem år? Det vet jeg ikke. Jeg håper at jeg har opplevd masse, reist masse og vært på så mange konserter at jeg ikke lenger kan telle dem. Jeg håper jeg har danset bort alt for mange sommernetter og drukket  mer kakao under varme pledd enn jeg egentlig har godt av.


Kanskje jeg bor i et fint kollektiv sammen med masse kule mennesker som liker å ha spontane fester midt i uka og som lager kaffe til meg i mummikopper. Kanskje jeg endelig har funnet ut hva jeg vil bli, og studerer et eller annet kjempeinteressant. Kanskje jeg har sett Tom Waits live, eller PJ Harvey.


Hvis jeg er heldig bor jeg kanskje i London eller Paris. Forhåpentligvis snakker jeg flytende fransk og spiller piano hver kveld. Jeg har sikkert til og med en liten katt.

Kanskje jeg er naboen til Kristin. Så kan vi bake muffins sammen hele tiden! Det hadde vært fint.

- Åsil 7 kommentarer:

 1. Jeg baker muffins og lager kaffe til deg når som helst, Åsil! Forever, and ever, and ever :) <3

  SvarSlett
 2. Det er gøy å fundere på sånt! :)

  SvarSlett
 3. Dere har så fine planer ^^ Selv er jeg liksom så "gammel" allerede :/

  SvarSlett
 4. Å, for et utrolig fint innlegg!

  // Tusen takk!

  SvarSlett
 5. åh, finfine mummiskoppen, neste gong eg ska skaffa meg ein ny te min samling så ska eg se om eg finne den som e på bilde her, eg blei forelska ;)

  / tusen tusen takk Kristin, eg fant noen idag faktisk ;)

  SvarSlett
 6. Det var fine ting :) Og koselig mummikopp, jeg har Stinky og Mummimamma :) Hvis du vil se PJ Harvey er det jo bare å dra på Roskilde i år! ;)

  SvarSlett