mandag 21. mars 2011

De aller fineste

Vennene mine er best. Jeg har vel egentlig skrevet en del om dem tidligere her inne, men de er jo så kule at jeg sikker kunne skrevet mer enn Marcel Proust så lenge jeg fikk skrive om dem.

Først tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om hver enkelt, men det blir så vanskelig. Det er så mange, og så mye jeg vil si om alle!

Mine venner er morsomme. De får meg til å le, de drar på yoga med meg, de sender meg koselige meldinger hvis jeg er syk, de sitter på café med meg i mange timer, de vet masse og de er interessert i alt mulig rart. Jeg har sånne venner som jeg alltid har det morsomt sammen med, men som det også går ann å bare være med uten å si så mye.

Sommeren blir bra. Da skal jeg på masse festivaler og på hytteturer hvor jeg er sammen med de jeg liker aller best i hele verden. Neste sommer blir det Roskilde og interrail. Jeg gleder meg til fremtiden, fordi jeg vet at jeg har så utrolig mange fantastiske mennesker å dele den med. Kjære søte mennesker, jeg er sinnsykt glad i dere. Dere gjør at jeg får masse lykkebobler inni meg.

Tok noen bilder i går, som jeg nevnte i mitt forrige innlegg. Syntes ikke det ble så veldig mange fine, men ble fornøyd med et par-tre av dem. Her er hvertfall et lite utvalg. 
Thor, Ylva og Marie. Se så fine de er. - Åsil


Hurra for slush i gatene, tynne jakker, solskinn og BigBang på ørene! Nå er det vår, jeg blir så glad. Skal forresten på BigBang konsert neste torsdag. Gledeseg.

6 kommentarer:

 1. venner er de beste menneskene i verden.
  og ja - hurra for våren!!!

  SvarSlett
 2. Du er så fuckings forbanna flink, og jeg er dritmisunnelig, og jeg vil at du skal ta bilde av meg, for da blir det sikkert superfint! (I motsetning til når man tar fjortisbilder av seg selv... kremt).

  Du er så herlig, Åsil <3

  SvarSlett
 3. Å så flink du er Åsil! Venner er en sånn passe fin ting - bare sånn passe, heheh :D

  SvarSlett
 4. sv: det er planen, men så langt er det nesten 1500 GB med bilder, så trenger en ny og stor harddisk først... og penger til den.

  SvarSlett
 5. åå, så herlig innlegg <3 tror mine venner er like fantastiske som dine, venner gjør virkelig livet verdt å leve! :-D Og kjempefine bilder, liker bloggen din utrolig godt! :-D

  SvarSlett
 6. heldige vennene dine er, som har deg.

  SvarSlett