fredag 4. mars 2011

I have a dream...

I min drømmeverden.

I min drømmeverden kan alle dyr prate. Ikke menneskespråk. Katter mjauer og hunder bjeffer. Vi forstår dem bare. Lydene gir mening, Katter skal forresten ikke mjaue. De skal kvitre. Slik Eevee gjør. Alle dyr skal også være tamme, og ingen skal være i bur. Ingen dyr skal låses opp eller gjøres forskning på. Å gå med ekte pels skal straffes på livstid. I min drømmeverden skal man kunne gå rett forbi en løve på gata, uten å heve et øyenbryn. Man skal si «Hei, Simba! Hatt en fin helg?», og løven skal svare «Ja da, Kristin! Jeg stakk en tur innom Bamse Brakar på fredagskvelden og i går kom Nasse Nøff på besøk». Alle dyr skal nemlig ha navn.

I min drømmeverden skal det aldri være kaldt. Bare hvis man vil det selv. Temperaturen skal være regulerbar utifra sitt eget ønske. Så selv om det er vinter, så kan du være like varm som om sommeren. Du kan gå i t-skjorte og shorts. Hvis du vil. Hvis du vil ha det kaldt, så er det kaldt. Men bare for deg. Eller kanskje ikke. I min drømmeverden er min drømmeverden alle andre sin drømmeverden. Det gjør det lettere. Jeg er alltid kald, derfor er det alltid varmt i min drømmeverden. 

I min drømmeverden lever folk til de blir hundre år, og da sovner de stille inn. Som hundre år er livet komplett, og ingen føler at de har noe ugjort. Man er klar for døden. Det er ikke noe paradis. Det er evig hvile. Og det synes alle er fint. Det finnes hverken sykdom eller krig, krangler eller mas. Alle er ikke venner, for alle er ikke like, men alle er høflige og ingen sårer hverandre. Det er ikke noe press for å være smart eller pen eller best i noe. Noen bare er det, og det synes alle andre er kjempefint på deres vegne. Alle er flinke i noe, og alle aksepterer at ikke alle kan klare alt. Også dem selv. Ingen lyver, fordi alle tåler sannheten, og sannheten er aldri slem.

I min drømmeverden bryter alle ut i sang hver søndag. Søndager er syngedager og alle synger hva de føler, tenker, sier, mener. Ingen prater på søndager. Det er fysisk umulig. Søndager er en eneste stor musikal. Det finnes ingen tidsmaskin, for gjort er gjort og sagt er sagt, og i min drømmeverden hverken sies eller gjøres det noe dumt. Det finnes en egen mekanisme som gjør at du kan være hvor du vil, når du vil, slik at man aldri trenger å savne noen som er langt langt borte. Men ingen er late selv om, fordi verden er så fin at alle har lyst til å gå ut å se på den.

I min drømmeverden er alle glade i seg selv. Ingen er syke eller deprimerte. Det er aldri noen som føler seg sliten og lei, stygg, dum, tykk, rar. Ingen er perfekte, men alle klarer å se sine gode sider. Man ser ikke sine dårlige sider, og det gjør ingen andre heller. De gode sidene er så forbanna gode at de dårlige bare forsvinner. Det finnes ingen miljøkrise eller finanskrise. Miljøet er perfekt og økonomien er bra. Politikk finnes nesten ikke, fordi ting er så fine som de er.

Min drømmeverden er så sinnssykt usannsynlig at det ikke finnes grenser.

Men det er min drømmeverden

Og jeg drømmer om den

Hver dag.


-Kristin
Bilde fra weheartit

10 kommentarer:

 1. jeg liker usannsynlige drømmeverdener

  sv: takk :)

  SvarSlett
 2. Eg likar det :D I min drømmeverden kan jeg/vi fly.Har ikke helt bestemt meg for om alle skal kunne det eller bare meg... hehe

  SvarSlett
 3. Please let me live i din drømmeverden, Kristin!!!

  Jeg vil ha pratende+frie+glade dyr, varmt vær+tynne klær og INGEN sykdom/misnøye. Høres veldig veldig veldig deilig ut!

  :o)

  SvarSlett
 4. Flott innlegg, søster =)

  SvarSlett
 5. Likte delen med å ikke savne noen. Det hadde vært fint... (:

  SvarSlett
 6. Vi får drømme videre... :)

  SvarSlett
 7. Å, så fint! Ingen bekymringer. Hakuna Matata <3

  SvarSlett
 8. eg sko gjerna ha besøkt din drømmeverden ;)

  / tusen tusen takk, vett kje heilt ka du meinte med "Om hva du vil egentlig, men tanker og følelser spesielt" men det finne eg vel ut av ;)

  SvarSlett
 9. / åååh, lillefot og vennene hans, den e så fin, og trist men mest fin ;)

  SvarSlett
 10. Din drømmeverden må være en av de vakreste jeg har lest om på lenge. Håper jeg kan komme på besøk en dag? Høres ut som et fantastisk sted :)

  SvarSlett