tirsdag 29. mars 2011

Smil to the people

Når man har litt feber, er sånn halvveis forkjøla og egentlig bare vil dukke langt ned i et mykt teppe og se på Scrubs, kan det være litt vanskelig å skrive et blogginnlegg om smiling. Eller, "post et bilde av deg selv når du er kjempeglad/smiler." Jeg som er så glad i bilder av meg selv. Tror jeg har kameraallergi eller noe, ansiktet mitt har visst en tendens til å vri seg i de merkeligste grimaser hver gang jeg sanser et kamera innen 100 meters radius.

Likevel satt jeg med ned og bladde gjennom utallige facebookbilder og gamle albumer lagret på min kjære mr. mac, noe som faktisk gjorde meg i veldig godt humør. Hele Åsil-er-litt-syk-og-trøtt-og-vil-ikke-gjøre-lekser-følelsen forsvant, fordi jeg faktisk fant mange bilder som gjorde meg veldig glad.

Som dette. Meget vakkert. Nyttårsaften for et år siden, Thor spiser sjokoladepudding mens jeg kveler ham, Tuva er søt. 
Eller dette. Første festen etter jeg hadde begynt på videregående. Glade mennesker, dansing til Kaizers, The Kooks og Tom Waits. 


Dette bildet gjorde meg også litt glad. Da jeg aller først fikk meg speilreflekskamera fant jeg ut at jeg skulle gå rundt i gatene i Århus og ta bilder av fremmede som holdt hender. Litt rart, men litt koselig også. 

Så til tross for at de fleste bilder av meg inneholder et ganske så anstrengt, falskt smil, fikk disse bildene meg til å smile ordentlig. De inneholder minner og mennesker jeg er veldig glad i, mennesker som alltid får meg til å smile ekte smil i stedet for falske kamerasmil.Sånn skal jeg smile. Hele tiden, tusen millioner ganger. Jeg skal smile smil som er så store at det nesten ikke går ann, men det går likevel. Jeg skal le til jeg gråter eller får meg sixpack. Kanskje begge deler.

For smiling er så fint. Kanskje noe av det aller fineste som finnes.

Ha en fin kveld alle sammen, tenk på noe fint og smil så mye dere kan. Det skal jeg.

6 kommentarer:

  1. Fineste Åsil, måtte smilet ditt alltid lyse opp min hverdag, forever and ever and ever :) <3

    SvarSlett
  2. For noen herlige bilder! Har du tatt dem selv?
    God bedring!! :)

    SvarSlett