torsdag 10. mars 2011

Min veske er lastet med...

Hva jeg har i veska.

Eh... maksimalt uinteressant mye?

Vel, en utfordring er en utfordring.

Nå vet jeg ikke om det er snakk om en skoleveske eller en vanlig veske her. Det er nemlig en vesentlig stor forskjell. I skoleveska mi har jeg først og fremst tre tonn bøker. Det har jeg ikke i en vanlig veske. Jeg tar ikke meg meg bøker på fest for eksempel. Tro det eller ei. Skal jeg på fest har jeg alltid et førstehjelpsskrin i veska. Mascara, lipgloss, hårbørste, hårspray... the whole package. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har fått bruk for noe av det. På fester og lignende er jeg ofte mer opptatt av hva som foregår, og mindre opptatt av om sminken ligger perfekt. Det er liksom ikke det som har størst betydning.

Poenget er: Hva om den dagen kommer? Den ene dagen jeg trenger det? Den ene dagen der jeg har antenne på hodet? Eller plutselig bryter ut i ukontrollerbar gråt? Den dagen jeg ender opp med mascaratårer ala Alice Cooper?

DA kommer jeg til å angre, da!

Bedre føre var, sier jeg.

På skolen følger ikke hele førstehjelpsskrinet med. Bare deler av det.

Altså, ting jeg MÅ ha i veska, uavhengig av hvor jeg skal:


- Linser og øyedråper
For den som ikke visste det, ja jeg bruker linser. Har minus tre på begge øynene. Altså er jeg lettere blind. Jeg går derfor aldri noe sted uten minst ett ekstra par. Til dere som eventuelt har null peiling: Linser detter ikke bare plutselig ut. De må ikke byttes ut fem ganger daglig. Som med mye annet, får jeg omtrent aldri bruk for dem. Men! Det har faktisk skjedd. En skoledag tidligere i høst presterte høyre linse å knekke i to, PÅ øyet mitt! Igjen, til dere som ikke bruker linser: Dette. Gjør. Vondt. Jeg ble stående i en halvtime på toalettet. Prøvde å få den ut. Nei da. Til slutt gråt jeg så mye at venstre linse holdt på å falle ut. Ble derfor stående med et øye uten linse, og et med en knekt linse. Ringte pappa og fikk han til å hente meg. Hadde jeg gått hjem med bare en linse (en ødelagt en i tillegg), hadde jeg krasjet inn i nærmeste lyktestolpe. Uff, livet som handikapet...
 
- Lipsyl og håndkrem (+ Eevee)
Dette går jeg aldri uten. Eller, jo. Jeg gjør det alt for ofte. Jeg glemmer det hjemme. Ender alltid opp med å ha lepper og hender tørrere enn Sahara. Dette skjer selvfølgelig aldri de gangene jeg faktisk husker det. Lurer på om jeg gjorde noe virkelig fært i mitt tidligere liv...

(Nei, desverre kan jeg ikke ha med Eevee i veska mi... hadde ikke det vært herlig?)

- Mobilen min
Selvfølgelig. Som flest seksten år gamle jenter er jeg lettere avhengig av min o så vakre Sony Ericsson WW95 (Ja, jeg sjekket typen). Jeg sender faktisk overraskende få meldinger i forhold til mange andre jeg kjenner. Likevel klarer jeg meg ikke uten. Jeg får seriøst abstinenser. Av en eller annen grunn er jeg bombesikker på at det kommer til å renne inn meldinger hvis jeg går fra den. Ikke at dette noensinne skjer.

(Jeg klarte selvfølgelig ikke å finne mobilen min, akkurat når jeg skulle ta bilde. Den er ikke så veldig mye å se på uansett. Ikke at linsene mine er det heller. Jaja.)

Øh... og det er vel egentlig det? Jeg føler jeg failer som tenåring her. Jeg vet ikke jeg. Hva er normalt for en ungdom å ha i veska si? Nå skal jeg ikke tvinge folk til å kommentere, men hva har nettopp du i din veske?

Føler jeg trenger opplæring i «Hvordan være en ekte tenåringsjente»...


-Kristin
Bilder, tatt, selv! Praise the lord!

20 kommentarer:

 1. Mobil (norsk), iPhone (fransk), iPod (unødvendig? ja, litt..) busskort og lipsyl.. Det er det jeg alltid har med i hvertfall (:

  SvarSlett
 2. sv; tusen takk!!! Nå ble JEG glad. Liker forresten veldig, veldig, veldig godt utseendet på bloggen din herregud

  SvarSlett
 3. hahha, aw, pusekatten ^^ jeg har vel med meg mobil, iPod, lommebok med penger (forhåpentligvis), kort ++, busskort, nøkler, lipbalm av et slag og kanskje sminke eller noe sånt og tyggis :)

  SvarSlett
 4. Ekstra linser er luuurt. Men jeg glemmer det bestandig allikevel. :)

  SvarSlett
 5. sv: tusen takk! og ja, det var en veldig koselig dag :)
  og for en vanvittig flott katt! også navnet da! <3

  SvarSlett
 6. Så fint innlegg! Du skriver utrolig godt, morsomt å lese! :) Og det hørtes litt skummelt ut med de linsene, altså. Har alltid trodd linser var en dans på roser! Haha.

  Jeg har alt for mye i vesken min. Litt sminke, mobil, lommebok, kulepenn, noe å skrive på, hansker (om vinteren), lipsyl, nøkler, iPod... så har jeg av og til med meg en bok hvis jeg tror jeg får et par minutter til å lese... øh, ja, det finnes jo ikke grenser. Haha. Men jeg er litt sånn jeg også, jeg tenker hele tiden at "tenk om jeg får brukt for det!". Så det er jo greit å ha med bare sånn i tilfelle! :P

  SvarSlett
 7. Sv: Tusen takk for kjempe koselig kommentar! Utrolig fin blogg du har og! liker designet:)) Ja, jeg tar alle bildene selv, eller bilder av meg er det av og til venninnen min som tar;) og så bruker jeg av og til weheartit da, men da pleier det å stå;)

  SvarSlett
 8. sv: Jeg tror JA, SÅ ABSOLUTT! Du vil ikke angre!

  SvarSlett
 9. sv: så rart :S håper ingen andre har problemer med det..

  SvarSlett
 10. Først, utrolig fint header du hadde! :D Og designet hadde kjempefin sammensetning! Hmm, varier veldig hva jeg har i veska egentlig, utifra hvor lenge jeg skal være borte :) Men er litt som deg, tenker alltid "føre var" og drar med meg litt ekstra, haha. Det KAN jo hende man får bruk for det da..

  SvarSlett
 11. Hihi, kanskje jeg skal begynne å gå med en bok over alt... jeg får lest så lite i disse dager, og på den måten blir det kanskje mulig å gjøre det litt oftere, selv bare noen få minutter :D I-poden har desverre tatt kvelden :/

  SvarSlett
 12. åå, hvilken fin pusekatt!

  SvarSlett
 13. sv: aw, takk <3 veldig fin blogg dette også, men syns det er dumt det er så mange bilder uten credz..

  SvarSlett
 14. sv: har fått intrykket av at de fleste bildene er linket til weheartit eller tumblr, og ingen av dem er jo fotografer :) også er det jo bildene i menyen

  SvarSlett
 15. Moleskine 1 og 2, lommebok, iPod, busskort, penner, paperback-bok fordi veskene mine er så sykt skjøre, votter, lipsyl, nøkler etc... mobilen min er borte, så den er ikke i vesken for tiden. Hehe :)

  SvarSlett
 16. for et hærlig innlegg! det eg har i veskå mi e: et stykk speilrefleks, et stykk holga TIM kamera, et stykk lipsyl, et stykk iphone, og hvis eg ska ut på byn så slenge eg med kortholdaren og ;)

  / tusen tusen takk, dragon age ein e jo selvfølgelig number one for meg, men toen e sykt bra det og, eg e hekta, har sotte som limt foran tvn i to døgn nå og e snart ferdig ;) syns du absolutt må prøva det, og så utrolig fantastisk å møta ei jenta her på det store cyberweb som like dragon age! det like eg ;)

  SvarSlett
 17. tusen takk for dei fine kommentarane dine! eg har fått både smoothie og popkorn sidan sist, og du har heilt rett i at når det fyrst blir betre, blir det veldig bra :)

  i veska mi har eg: moleskine notatbok, moleskine dayplanner, essays in love av alain de botton, raud lebestift, mobil, lommebok, nøklar, handsprit, eos lipsyl, sigarettar, lighter, kulepenn, kortleser, klemmer og hårstrikk, ipod og koss headset, kamera, kortleser og når eg er på skulen er både macen og ladderen med. så needless to say er veska mi ganske stor og ganske full og med meg så og sei overalt :P

  SvarSlett
 18. anonym var meg forresten!

  tusen takk for dei fine kommentarane dine! eg har fått både smoothie og popkorn sidan sist, og du har heilt rett i at når det fyrst blir betre, blir det veldig bra :)

  i veska mi har eg: moleskine notatbok, moleskine dayplanner, essays in love av alain de botton, raud lebestift, mobil, lommebok, nøklar, handsprit, eos lipsyl, sigarettar, lighter, kulepenn, kortleser, klemmer og hårstrikk, ipod og koss headset, kamera, kortleser og når eg er på skulen er både macen og ladderen med. så needless to say er veska mi ganske stor og ganske full og med meg så og sei overalt :P

  SvarSlett
 19. Og KAMERA !! Glemte det, men har det alltid med meg :))

  SvarSlett