lørdag 19. mars 2011

Fem flotte ting.

Først er det en ting jeg må si: Kristin har bursdag i dag! Hurramegrundt og hipp hurra for verdens søteste jente. Gratulerer med dagen, Kristin. Jeg er superglad i deg!



Så kommer nok et forsinket blogginnlegg. Jeg må virkelig beklage, men til tider er jeg så distre at jeg glemmer hele bloggen. Jeg velger å skylde på helgene, siden de gjør at alt som heter rutiner (da medregnet blogging) forsvinner fra livet mitt. Så nå skal det blogges, og det om fem ting som er bra med livet mitt akkurat nå. Det er egentlig veldig mye som er bra med livet mitt for tiden. VELDIG mye. Det kan bli vanskelig å plukke ut bare fem ting, men jeg skal prøve.


Det aller første som skal nevnes er desidert det aller beste. Smålig klisjefullt, men så er det jo også dette herlige klisjefulle som er det aller beste med livet mitt. Nemlig vennene mine, familien min og alle jeg er glad i. Jeg har verdens aller beste venner. De får meg til å le så mye at jeg nesten griner, ja, i går begynte jeg faktisk å le så mye at jeg faktisk gråt. Herlig. Jeg kan fortelle dem alt, og uansett om de liker det de hører eller ikke så støtter de meg. De sitter på café med meg, de varter opp med pizza og godteri i mørke, lune kjellerstuer med tente stearilys. Mine venner er de som ler høyest på fest, det er de som danser så mye at de ikke legger merke til at det ikke er noen andre på dansegulvet, de drar på festivaler og konserter, de er generelt bare kulest i verden. Ja, mine venner er de aller kuleste.



En annen ting som også er veldig bra, er at jeg nettopp har fått meg jobb! Etter endeløse måneder med jobbsøknader uten respons fikk jeg meg endelig jobb på Plantasjen. Kanskje ikke akkurat stedet jeg drømmer om å bli for alltid, men det er da hvertfall en start. Det er en jobb, og jeg tjener penger. Det betyr at jeg mest sannsynlig får råd til å dra på Slottsfjell og Øya! Hurra, jeg er lykkelig.



For et par uker siden dro Kristin meg med på yoga. Jeg var egentlig litt skeptisk, men ble med. Det har vist seg å være noe av det smarteste jeg har gjort på lenge! Yogatimene er fantastiske, jeg slapper fullstendig av og går ut derfra og føler at hele verden smiler. Yoga har blitt mitt amfetamin, og nå har jeg faktisk blitt så hekta at jeg vurderer å dra på yogatime klokka kvart på sju om morgenen før skolen. Tjohei!



Noe som selvfølgelig må med, og som Kristin også nevnte i sitt innlegg, er at det snart er vår. I dag gikk jeg i converse og vårjakke, sola skinte og man kunne se bar asfalt på veiene. Alt virker lysere med en gang sola titter frem og conversene blir tatt på. Jeg gleder meg til grønt gress, til krokus langs veiene, til å henge rundt i parker og til å spise is. Jeg tror sommeren 2011 kommer til å bli fantastisk. Virkelig fantastisk.



Og sist, men ikke minst må det nevnes at jeg så smått har begynt med diverse kreative prosjekter igjen. Når det er vinter og det er mørkt og kaldt hele tiden, går kreativiteten i dvale. Nå virker det derimot som den har våknet igjen! I morgen har jeg og noen venner planlagt et lite foto-prosjekt, jeg har begynt å skrive igjen og jeg har (nesten) sydd et skjørt. Kanskje noen av bildene fra i morgen ender opp her hvis de blir bra.



Hihi, kjenner jeg ble skikkelig glad av å skrive det her. Ha en kjempefin dag alle sammen, det skal hvertfall jeg.

- Åsil

6 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen Kristin! <3 og gratulerer med jobb Åsil :D Bloggen deres er så herlig!

    SvarSlett
  2. Gratulerer så mye med dagen, søte Kristin! Håper den er så fin, så fin, og at du jubler litt sånn her:
    http://26.media.tumblr.com/tumblr_lh66evlJKQ1qhvylwo1_250.gif

    SvarSlett
  3. Åsil, du er verdens søteste, herligste menneske og jeg er så ubeskrivelig glad i deg <3 Kjempefint innlegg! :D <3

    SvarSlett
  4. Ååå, du skriver fantastisk bra! Ble skikkelig glad av å lese dette innlegget!!

    SvarSlett
  5. Hurra for jobb, og hurra for kristin!

    SvarSlett
  6. dette var fint aa lese :)

    SvarSlett