onsdag 9. mars 2011

The Piano Has Been Drinking (Not Me)

Jeg ønsker meg mye, det gjør jeg hele tiden. Det kan være alt fra helt små, materielle ting, til store drømmer jeg har som egentlig er uoppnåelige. Det å nevne fem ting jeg ønsker meg blir helt umulig. Akkurat som Kristin skrev i går, ønsker jeg meg selvfølgelig at alle vennene mine, familien min og generelt alle jeg er glad i skal ha det bra. Jeg skulle ønske at ingen sultet, at ingen barn døde i krig, at alle var glade og alt det der. 



Egentlig har jeg det faktisk så bra at jeg ikke ønsker meg noe særlig mer. Det betyr ikke nødvendigvis at jeg er lykkelig hele tiden, men stort sett er jeg veldig tilfreds. Jeg har så gode venner, jeg har en familie som støtter meg uansett hva, jeg har alle de mulighetene jeg vil til å gjøre det jeg vil. Det er sikkert mange ting jeg ønsker meg, men i det store og hele har jeg egentlig alt av det aller beste noen kan ha.  

- Åsil

Kilde: Ukjent. Tittel refererer til en sang av Tom Waits, fra albumet "Small Change".   

2 kommentarer:

  1. Så fint, Åsil <3 Selv om jeg vet du egentlig ønsker deg femten ekstra Kristin'er som kan stalke deg 24/7 ^^ Du trenger ikke å skamme deg! Det er heeelt normalt :3

    SvarSlett
  2. TOM WAITS! you just got a screen smile.

    SvarSlett